Zaterdag 16 juli werd er een KNKB Welpen jongen en meisjes georganiseerd door KV Sla Raek. 22 Welpen jongens en 15 welpen meisjes hadden hun aangemeld.
Wedstrijdsponsor: Total Nederland

KNKB Welpen meisjes d.e.l. + herk.

Finale verliezersronde:
In de finale van de verliezersronde nam partuur 4 met Eva van der Marel en Froukje Patricia Blanke het op tegen partuur 6 met Lyset Westra en Anne Lieke Kamma. Lyset en Anne Lieke winnen de partij overtuigend met 5-1 4-6.

Finale winnaarsronde:
In de winnaarsronde was het partuur 2 met Marit Hoekstra en Marije Punter die het moesten opnemen tegen partuur 5 met Anne Lynn Keegstra en Tessa Wouda, in de gelijkopgaande finale werd het tot 5-5 gelijk, in het belangrijkste bordje waren Anne Lynn en Tessa de beste, zij winnen deze partij met 5-5 2-6.

Prijswinnaars Welpen meisjes:
1e prijs Anne Lynn Keegstra en Tessa Wouda
2e prijs Marit Hoekstra en Marije Punter
1e prijs verl. Lyset Westra en Anne Lieke Kamma

KNKB Welpen jongens B + herk.

Finale verliezersronde:
In de finale van de verliezersronde nam partuur 4 met Hendrik Arjen Alkema en Hidde Faber het op tegen partuur 7 met Dooitsen Fopma en Meinte Ale Hoornstra, Hendrik Arjen en Hidde waren in deze finale de betere en winnen met 5-3 6-2.

Finale winnaarsronde:
In de winnaarsronde was het partuur 2 met Bas Haaksma en Hylke Tassebajof die het moesten opnemen tegen partuur 5 met Arjen van der Meer en Alex Boonstra. Bas en Hylke schoten uit de startblokken en wisten de eerste 3 eersten binnen te halen, maar dit lieten Arjen en Alex niet gebeuren zij kwamen terug tot 3-3 en wisten zelf 4-3 te maken, daarna werd het spannend, de wedstrijd ging gelijk op tot 5-5 en in het laatste eerst waren Arjen en Bas net iets sterken, zij winnen uiteindelijk met 5-5 4-6.

Prijswinnaars Welpen jongens B:
1e prijs Arjen van der Meer en Alex Boonstra
2e prijs Bas Haaksma en Hylke Tassebajof
1e prijs verl. Hendrik Arjen Alkema en Hidde Faber

KNKB Welpen jongens A poule

Bij de welpen jongens A was het partuur 2 met Imro van der Meer en Lars Haarsma die alle drie hun poulewedstrijden wisten te winnen, zij werden eerste met 21 eersten. De tweede prijs was met 16 eerste voor partuur 3 met Danny Haarsma en Pieter Meindertsma. In de laatste poulewedstrijd namen ze deze twee parturen het tegen elkaar op, Imro en Lars winnen deze partij met 5-4 6-0 en gaan met de krans naar huis.

Prijswinnaars Welpen jongens A:
1e prijs Imro van der Meer en Lars Haarsma
2e prijs Danny Haarsma en Pieter Meindertsma