Jeugdkaatsen

Jeugdkaatsen

 

Het is de eerste week van april, de zon schijnt eindelijk, maar het is nog veel te koud om al een balletje te gaan slaan buiten. Al heb ik een paar weken geleden al iemand betrapt op het stiekem trainen voor het seizoen. Het bestuur
is al een poosje druk met de voorbereidingen maar nog even geduld, in de meivakantie kunnen jullie alvast gaan oefenen, na de meivakantie starten de trainingen en 12 mei is de eerste ledenpartij voor de jeugd in Broeksterwâld.

Wat een seizoen hebben we vorig jaar gehad. Veel jeugd op de trainingen van Thirza en Neeltsje en een grote opkomst bij de wedstrijden. Een aantal toppers hebben zelfs prijzen gewonnen bij de federatie en regiowedstrijden. Bij een wedstrijd in Damwâld spoelden jullie bijna van het veld, zo veel regen viel er. De eerste keer jeugd strjittekeatsen op de Brink was een groot succes met prachtig weer en ook de ouder-kind partij was overweldigend voor het bestuur met meer dan 80! verklede deelnemers.

Op zaterdag 10 juni komen de beste kaatsers van Fryslân weer langs bij KV Sla Raek. Er is geen entree dus kom gezellig kijken samen met jullie ouders, broertjes en zusjes. Misschien leren jullie nog iets van deze toppers of kunnen jullie een handtekening scoren van PC koning Tjisse Steenstra.

Ook gaan we een aantal van jullie vragen om te helpen met het aanmerken van de kaatsen, lijkt het je leuk geef je dan op bij het jeugdbestuur.

Dit seizoen hebben we ook de hulp nodig van jullie ouders, om het bestuur te ontlasten. We lopen soms op onze tenen en dat is niet de bedoeling. Dus meldt jullie aan, alle hulp is welkom.

Wij hebben er weer zin in, tot over een paar weekjes!

Groeten van het jeugdbestuur,
Steven en Thirza

Keatsen is mooi wurk….

Keatsen is mooi wurk….

Keatsferiening

Sla Raek

Broeksterwâld

 

KF Sla Raek
is Lid van de K.N.K.B.