Ouder en kind partij

imageBROEKSTERWÂLD – Zaterdagmiddag 5 juli 2014 de ouder-kind partij, wedstrijdsponsor van deze wedstrijd is Handel en Techniek Bram Kloosterman uit Damwoude. Er werd gekaatst in twee klassen de pupillen en de schooljongens met hun ouders

Schooljongens: 4 parturen streden in een competitie tegen elkaar. Partuur 2 Sibko de Jong en Marleen Koster streden in de laatste omloop tegen partuur 3 Anne Jelmer Hellinga en Johannes Koster omdat beide parturen de andere omlopen hadden gewonnen. Werd dit direct de finale wedstrijd. De wedstrijd werd door Anne Jelmer en Johannes gewonnen met alles aan de hang.

Pupillen: 6 parturen streden om de prijzen. In poule A won het partuur van Johan en Oane Kooistra beide partijen en werden Petra en Linda Kooistra tweede met 11 eersten, derde in de poule werden Johanna de Jong en Anja van Kammen met 4 eersten.
In poule B werden eerste in de poule Gerrie Anna Ros en Sjoukje Kooistra zij wonnen beide partijen, tweede in de poule waren Sanne en Erik Bergsma met 12 eersten. David en Roxanne van der Zwaag werden derde met 6 eersten.
De finale ging tussen Johan en Oane en Gerrie Anna en Sjoukje, met 5-3 6-2 werd deze gewonnen door Gerrie Anne en Sjoukje zij wonnen de krans en Johan en Oane werden 2e
De troostfinale ging tussen Petra en Linda en Sanne en Erik. Sanne en Erik wonnen de partij met 5-2 6-6 en zij werden 3e.
Omdat dit de laatste wedstrijd voor de jeugd was, waren er leuke prijsjes en kon er lekker gegeten worden van de BBQ, Wiebe zorgde voor dat niemand met een lege maag naar huis ging.

Klik hier voor de foto’s