Heren Hoofdklasse Kaatspartij aanvang 12.00!!

Heren Hoofdklasse Kaatspartij aanvang 12.00!!

Zaterdag 10 juni vanaf 12.00 komen de heren hoofdklassers weer kaatsen in Broeksterwâld, deze editie een door elkaar loten wedstrijd met 8 parturen op de lijst, totaal prijzengeld is 1125 euro. De entree van de hoofdklasse partij is gratis, voor de finale zal de trekking plaatsvinden van een loterij met mooie geldprijzen. Voor onze jeugdleden die zich melden tussen 12.30-13.00 hebben we nog een extra verloting met een op maat gemaakte kaatswant als hoofdprijs. Na afloop van de partij is er live muziek van Trienes.

2e ledenpartij Senioren 3 juni 2023

2e ledenpartij Senioren 3 juni 2023

BROEKSTERWÂLD – Zaterdag 3 juni de 2e ledenpartij voor senioren. Een dag met prachtig zonnig kaatsweer. Er werd vandaag gekaatst in 2 klassen, dames en heren.
Wedstrijdsponsoren:
Woudstra Bouwmaterialen Broeksterwâld
Autobedrijf Lijzenga Damwâld
Tjibbe van der Veer Water en Dienstverlening Broeksterwâld

(meer…)
1e ledenpartij senioren 13 mei 2023

1e ledenpartij senioren 13 mei 2023

BROEKSTERWÂLD – Zaterdag 13 mei de eerste ledenpartij van KV Sla Raek, onder ideale omstandigheden werd de eerste wedstrijd van het kaatsseizoen 2023 verkaatst.
Wedstrijdsponsoren:
Boor en freesbedrijf Venema van Broeksterwâld.
De Draei, Broeksterwâld.
S.J. Boskma Tuin en Parkmachines, Broeksterwâld

(meer…)
770 euro voor onze jeugd!

770 euro voor onze jeugd!

Leeuwarden – Vrijdagavond 21 april was de uitreiking van de Poiesz jeugd actie in het FEC WTC Expo. Meer dan 300 verenigingen waren aanwezig op het Poiesz gala met optredens van Antoon, Stefania en Flemming.

(meer…)

Algemene Ledenvergadering 2023

Leden, ouders, sponsoren en donateurs van Sla Raek.

We zijn als bestuur al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, deze week ontvangen jullie de nieuwe editie van “it keatsbledsje” met alles over het seizoen 2023.

De Algemene Ledenvergadering zal plaatsvinden op donderdag 20 april om 20.00 in de kantine Oan’e Kwea te Broeksterwâld.

Jeugd Poiesz munten actie

Gisteren stonden deze toppers Poiesz munten te verdienen voor onze vereniging bij de Poiesz in de Westereen. Renze, Amarins en Jesse Bloem, Jildou de Bruin, Tiny Fokkens, Peter van der Mossel en de dochter, Ina en Steven.
Van 10 uur in de ochtend tot ongeveer 3 uur smiddags hebben we meer dan 3000 muntjes binnengehaald. 

(meer…)

Slotpartij 24 september

BROEKSTERWÂLD – Zaterdag 24 september, was het al weer tijd voor laatste kaatswedstrijd van het seizoen 2022, de Slotpartij van KV Sla Raek.

Sponsors:
Timmer-en onderhoudsbedrijf Haisma De Falom
Boersma RVS Jelke Boersma Broeksterwâld
Bouw- en dienstverlening Fokke vd Veen Broeksterwâld

(meer…)

ABD-partij 3 september 2022

BROEKSTERWÂLD – Zaterdag 3 september was het weer tijd voor de jaarlijkse ABD-partij bij Sla Raek. Een dag met prachtig zonnig kaatsweer, 14 parturen stonden er op de lijst. Wedstrijdsponsoren van deze ABD-partij:
GB Betonrenovatie, Broeksterwâld
De Draei, Broeksterwâld
Woudstra’s Bouwmaterialen, Broeksterwâld.

(meer…)

Slotpartij jeugd 2 september 2022

BROEKSTERWÂLD – Vrijdag 2 september werd het kaatsseizoen voor de jeugd afgesloten met de slotpartij, 42 deelnemers hadden zich voor deze wedstrijd aangemeld, er werd vandaag gekaatst in 4 klassen. Wedstrijdsponsor van deze laatste partij van dit seizoen: Timmerbedrijf Berend Visser, Broeksterwâld.

(meer…)