Nieuws van het bestuur.

Beste kaatsvrienden van Sla Raek,

In een normaal kaatsseizoen waren de eerste ledenpartijen al “Oan’e Kwea” gespeeld en de eerste kransen ­al aan de muur gespijkerd. Maar helaas in deze corona periode is alles anders. We moeten op afstand van elkaar blijven en ons houden aan protocollen om ons medemens te beschermen. Zoals jullie waarschijnlijk in de media al hadden vernomen, waren een aantal kaatsverenigingen al gestart met het organiseren van partijen/competities etc, dit omdat gemeentes hier verschillende inzichten in hadden.

 De KNKB heeft op 12 juni jl. een corona update naar buiten gebracht dat dit niet is toegestaan (zie eerder bericht op www.slaraek.nl). Ook onze gemeente staat dit niet toe.

Omdat we met zijn allen graag willen kaatsen heeft het bestuur van Sla Raek deze week overleg gepleegd. Na het doornemen van de protocollen van de RIVM, de regels van de KNKB en de gemeente, heeft het bestuur hierin unaniem besloten om de kaatsactiviteiten van de senioren tot 1 september nog NIET op te starten, dit betreft alle activiteiten ook het trainen. 

We snappen dat jullie dit niet willen horen, maar helaas kunnen wij als vereniging niet aan al deze regels voldoen. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht dan kunnen jullie terecht bij een van de bestuursleden.

Bestuur Sla Raek.