Vrijwilligers gezocht!

Voor de start van het nieuwe kaatsseizoen heeft het bestuur inmiddels al een aantal keer vergaderd, we zijn op dit moment druk bezig het verdelen van alle taken voor dit seizoen. Helaas moeten we daar ook direct een beroep op jullie doen, omdat er begin dit jaar 2 bestuursleden aftreden en een derde heeft aangegeven de taken van het bestuur niet te kunnen combineren met werk/studie hebben we handen te weinig in het bestuur.

Zoals iedereen vast begrijpt zal ook dit jaar in het teken staan van de beperkingen vanwege corona, onze jeugd mag straks weer trainen en de ouderen tot 27 jaar ook, maar voor de 27+ is er nog steeds geen versoepeling. Voor ons als bestuur gaat de voorbereiding voor het kaatsseizoen gewoon door. Begin maart gaan we samen met de andere verenigingen om tafel om een voorlopige wedstrijdagenda op te maken en wordt er druk gewerkt aan ons Keatsblêdsje. Er komt helaas enorm veel kijken bij het opstarten van een seizoen met op 12 juni de Heren Hoofdklasse op het programma.

Dus heb je affiniteit met het kaatsen en heb je zin om ons jonge bestuur te versterken dan horen we dit graag van jou. Wij hebben er zin in, er zijn genoeg ideeën voor de toekomst van onze mooie kaatsvereniging alleen kunnen we dat niet zonder jullie hulp.

Een kaatsgroet van het bestuur van Sla Raek