Ledenpartij Jeugd

DAMWÂLD – Zaterdagochtend 6 juli werd er in Damwâld een wedstrijd georganiseerd voor de jeugd van Nut en Nocht / Sla Raek. Helaas kregen we net voor de partij een paar afmeldingen, hierdoor konden de kids vandaag maar twee keer kaatsen.

1e partij
Partuur 1 met Lyanne Jongsma, Amarins de Bruin en Djurre Bloem namen het in de eerste omloop op tegen partuur 2 met Jorik Wielstra, Tiny Fokkens en Feline Bloem. Jorik, Tiny en Feline waren in deze partij veel sterker en winnen de partij met 5-2 2-6.

2e partij
Partuur 1 met Lyanne, Amarins de Bruin en Djurre namen het in de tweede partij op tegen partuur 3 met Gerard Boersma, Fenna Koster en Niek Visser. Met 5-4 6-4 winnen Lyanne, Amarins en Djurre de partij.

3e partij
Partuur 2 met Jorik Wielstra, Tiny Fokkens en Feline Bloem kaatsen in de derde partij tegen partuur 3 met Gerard Boersman, Fenna Koster en Niek Visser. Gerard, Fenna en Niek waren in deze partij beter en winnen deze wedstrijd met 3-5 4-6. Hierdoor worden Gerard, Fenna en Niek eerste en gaan ze met de krans om naar huis. Jorik, Tiny en Feline worden nipt tweede.

Prijswinnaars
1e prijs Gerard, Fenna en Niek 11 eersten
2e prijs Jorik, Tiny en Feline 10 eersten