Ledenpartij Jeugd 30 juni 2014

IMG_4104-75 (Large) thumbBROEKSTERWÂLD – Maandagavond 30 juni – Ledenpartij Jeugd, sponsor van deze partij is Gosse Veenstra. Er werd vandaag gekaatst in 2 klassen. De B-klasse speelden een competitie met 4 partuur en de A-klasse met 3 partuur.

In de B-klasse waren er twee parturen die 2 wedstrijden hadden gewonnen, zij streden in de laatste omloop om de krans. Partuur 1 Petra Kooistra en Sven van der Veen tegen partuur 4 Sanne Bergsma en Gerrie Anne Ros. Het laatst genoemde partuur was veel sterker en wist de eenzijdige finale te winnen met 5-1 en 6-6. Sanne en Gerrie Anne gingen met de krans naar huis en Petra en Sven werden 2e.

De A-klasse.
De eerste wedstrijd ging tussen partuur 1 Sibko de Jong en Sieuwe Kazimier tegen partuur 2 Arjen Venema en Jelmer van der Ploeg. Arjen en Jelmer wisten deze partij te winnen met 5-2 en 6-6. De tweede wedstrijd kaatsten Sibko en Sieuwe tegen partuur 3 Niek Boelens en Anne Jelmer Hellinga. Deze partij werd met alles aan de hang gewonnen door Sibko en Sieuwe.
De laatste wedstrijd ging tussen partuur 2 Arjen en Jelmer tegen partuur 3 Niek en Anne Jelmer. Niek en Anne Jelmer wonnen deze laatste partij met 5-4 6-4 en gingen met de krans om naar huis. Zij hadden over de hele wedstrijd 12 eersten gehaald net 1 eerst meer de nummer 2 Arjen en Jelmer. Sibko en Sieuwe werden laatste met 9 eersten.

Klik hier voor de foto’s van de Jeugdpartij