Koningspartij Senioren

150829-023-1BROEKSTERWÂLD – 29 Augustus 2015 – De koningspartij stond dit jaar in het teken van het ophalen van geld voor de aanschaf van 2 AED’s. Door het gebruik van een AED tijdens een kaatswedstrijd van Nut en Nocht, heeft lid en oud voorzitter van Sla Raek Aant van der Veer zijn leven te danken, een bijzonder apparaat dus. Het bestuur van Sla Raek en hoofdsponsor Dorpshuis de Pipegael, hebben samen besloten 2 AED’s aan te schaffen, zodat, mocht het ooit nodig zijn, er in ieder geval genoeg AED’s in Broeksterwâld aanwezig zijn.
De inleg van de partij werd verhoogd naar 5 euro, die in zijn geheel naar de aanschaf van AED’s ging. Voor die 5 euro kreeg je een lot, waarmee je na de prijsuitreiking kans maakte op mooie prijzen, die belangeloos werden aangeboden door de middenstand.
Na de wedstrijd kon er lekker gegeten worden van de barbecue…..na het geven van een vrijwillige bijdrage in de AED melkbus. Wat het erg bijzonder maakte, was dat je door Aant zelf werd bedankt voor het geven van een gift, hij zorgde dat je vlees lekker werd gebakken. Een bijzondere maar vooral een gezellige dag….

Prijswinnaars

DAMES
Winnaarsronde
1e  Tsjikke Bijlsma (k) en Elly Bouius
2e  Janny Bouius en Jantine Sikma
Verliezersronde
1e
 Jennifer Sikma en Nathalie Leusink

HEREN B
1e  Jesse Tjoelker (k), Henk Deelstra en Jan Sikma
2e  Hendrik Jansma, Bennie Bloem en Sikke Dantuma
3e  Edwin Elzer, Jan Postma en Jelke Boersma

HEREN A
1e  Jan Jelle Jongsma (k), Minne Kooistra en Pieter Sjoerdstra
2e Dikkie Kooistra, Renze Bloem en Niek Boelens

De hoofdprijs van de loterij, een LCD werd gewonnen door Minne Kooistra.