25 jaar Kaatsvereniging “Sla Raek”

Collage-Sla-Raek-25-jaar

Het jaar 2012 was een bijzonder jaar voor k.v. Sla Raek. We vierden namelijk ons 25 jarig jubileum. Dit  moest natuurlijk groots gevierd worden.
Voor de jeugd werd er op vrijdag 30 augustus een speldag georganiseerd. Helaas door het slechte weer en de gesteldheid van het veld moest deze gedeeltelijk worden afgelast. Bijzonder jammer voor de energie die hier in was gestoken. Gelukkig klaarde het weer de ’s middags wat op en de kaatspartij en de barbecue wel doorgaan. Voor elke deelnemer was er een gratis jubileumshirt.
Voor de senioren werd er op zaterdag 22 september een grote jubileumpartij voor leden en oud leden georganiseerd. Ook nu waren de weergoden ons weer niet goed gezind. Bij het opzetten van de tent op vrijdagavond kwam ook nu de regen met bakken uit de lucht. Gelukkig was het zaterdagmorgen droog, maar daar was alles ook mee gezegd. Met pompen werd het overtollige water weggepompt uit de tent. s’Morgens werd er begonnen met een gezellig samenzijn met koffie en gebak. Voor dit heugelijke feit was er een speciale editie van ’t Keatsbledsje uitgegeven met oude foto’s. In de kantine werd de hele dag een prachtige collectie oude (kaats)foto’s getoond door Jacob Bijlsma. Om één uur werd er gestart met de kaatspartij, er werd gekaatst in vier klassen. Rond vijf uur was de partij afgelopen en konden de prijzen worden uitgereikt. Voor Nammen Zwart en Ina van der Lei was er nog een speciale verassing. Zij werden als ereleden benoemd voor hun bewezen diensten. Hun werd een fotocollage en een bloemetje aangeboden. Daarna barste het feest los met stemmingsorkest Butterfly.

Hier kunt u deze fotocollage nogmaals bekijken